Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 | 19:46

Άγιος Νικόλαος Αχαρνών: Ύμνοι Χριστουγέννων…για να μην πεινάει κανείς

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ORTHODOXIA.INFO | Χρήστος Λαρισαίος Mε επιτυχία στέφθηκε η χριστουγεννιατικη συναυλια με εκκλησιαστικους υμνους και τραγούδια Χριστουγεννων που πραγματοποιηθηκε χθες το βράδυ στον Άγιο Νικόλαο οδού Αχαρνών.

Στην εκδήλωση διαβάστηκαν αποσπασματα απο έργα του Παπαδιαμάντη απο τον συγγραφεα Πάνο Αβραμόπουλο και την ηθοποιο Βαρβάρα Κυρίτση .

Εν συνεχεία παρουσιάστηκαν χριστουγεννιάτικοι ύμνοι απο τη χορωδια του ναού υπο την διεύθυνση του Πρωτοψάλτη Γεωργίου Κουμπανάκη και χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από την μικτή χορωδία του Ενοριακού Φιλόπτωχου Ταμείου.

Ο υπέυθυνος της εκδήλωσης και υπεύθυνος του φιλόπτωχου ταμείου πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Παπανδρέου καλωσόρισε τους προσκεκλημένους κάνοντας αναφορά στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει τα τελευταια χρόνια χιλιάδες συνάνθρωποί μας για βασικές ανάγκες όπως η στέγη και σίτιση, ανάγκες που προσπαθεί να καλύψει και καλύπτει επιτυχώς η Εκκλησία.

Αναφέρθηκε στο φιλανθρωπικό έργο της ενορίας του Αγίου Νικολάου Κάτω Πατησίων, υπογραμμίζοντας ότι ετησίως μοιράζονται 33.600 μερίδες φαγητού, 17.600 δέματα αγάπης, 6000€ ως χρηματικά βοηθήματα σε νοσοκομεία και σε ενοίκια, 1500€ σε γραφική ύλη σε μαθητές, ενώ καθημερινά οι εθελόντριες του ναού επισκέπτονται εμπερίστατους αδελφούς.

Ο π. Δημήτριος τόνισε ότι όλη αυτες οι δράσεις στηρίζονται στον οβολό και την προσφορά του απλόύ κόσμου και ότι χωρίς αυτή την βοήθεια, τίποτα δεν θα ήταν εφικτό

Στην εκδήλωση το παρών έδωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και ο δικηγόρος Βασίλειος Καπερνάρος οι οποιοι βραβευτηκαν απο τους ιερείς του ναοί για την προσφορα τους στην ενορία.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ