Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 15:27

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΝΩ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ

Άγιο Όρος: Ο Υπουργός Εξωτερικών διέκοψε την επίσκεψή του μετά από λιποθυμικό επεισόδιο (BINTEO) 

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Εσπευσμένα αναχώρησε από το Άγιο Όρος ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας ακυρώνοντας το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε νωρίς σήμερα το πρωί στην Ιερά Μονή Ξενοφώντος.

Στη διάρκεια της θείας λειτουργίας λίγο μετά τις 7 το πρωί, ο κ. Δένδιας αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε με αποτέλεσμα να πέσει στο δάπεδο και να χτυπήσει στη μύτη και στα δόντια.

Στη μονή σήμανε συναγερμός και ο κ. Δένδιας δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας Αγίου Όρους. Άμεσα κλήθηκε ελικόπτερο προκειμένου να παραλάβει τον Υπουργό Εξωτερικών και να τον μεταφέρει στην Αθήνα.

Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία και σύμφωνα με πληροφορίες του ΥΠΕΞ, το επεισόδιο ήταν ορθοστατικής υπότασης.

Η πρώτη ανάρτηση μετά το λιποθυμικό επεισόδιο

Ωστόσο, την πρώτη του ανάρτηση έκανε πριν από λίγο ο Νίκος Δένδιας μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε κατά την επίσκεψή του στο Άγιον Όρος. Ο Υπουργός Εξωτερικών διαβεβαιώνει πως είναι απολύτως καλά και έχει μόνο δύο αμυχές από την πτώση, ενώ εκφράζει τις ευχαριστίες τους προς όσους ενδιαφέρθηκαν για την κατάσταση της υγείας του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ