Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 | 22:27

ΚΡΟΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

Άγιο Όρος: Χωρίς φαρμακείο εδώ και μήνες καταγγέλλουν μοναχοί και προσκυνητές (Βίντεο)

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Σοβαρό πρόβλημα έχει προκύψει στο Άγιο Όρος με την έλλειψη φαρμακείου στην περιοχή θέτοντας τη ζωή των μοναχών και των επισκεπτών σε κίνδυνο.

Το φαρμακείο που υπήρχε στις Καρυές εδώ και μήνες είναι με κατεβασμένα τα ρολά, όπως καταγγέλλουν οι μοναχοί και οι προσκυνητές. Μάλιστα, όπως σημειώνουν πρόσφατα ένας μοναχός χρειάστηκε να προμηθευτεί κάποιο φάρμακο το οποίο ήταν ανάγκη να το βρει και για καλή του τύχη το βρήκε σε διπλανό κελί, αφού το φαρμακείο της περιοχής ήταν κλειστό και δεν είχε κάποια δυσάρεστη εξέλιξη η υγεία του.

Όσο στο γιατί παραμένει κλειστό το φαρμακείο εδώ και μήνες, δεν έχει δοθεί κάποια ξεκάθαρη απάντηση, ωστόσο φαίνεται πως δεν έχει ανανεωθεί η άδεια λειτουργίας του φαρμακείου. Παρόλα αυτά, οι μοναχοί ζητούν να λειτουργήσει και δεύτερο φαρμακείο στην περιοχή, αφού ο πληθυσμός αυξάνεται κατά πολύ με τους χιλιάδες επισκέπτες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ