Τε, 12/06/24 | 21:32

ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΙΚΟΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Άφιξη του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Κατέφθασε στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων κ. Νικήτας ο οποίος θα συμμετάσχει ως εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου στη 12η Κληρικολαϊκή Συνέλευση της Ιρχιεπισκοπής Αυστραλίας.

Για την υποδοχή και το εγκάρδιο καλωσόρισμα του υψηλού προσκεκλημένου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, μετέβησαν στο αεροδρόμιο του Σύδνεϋ ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, οι Θεοφιλέστατοι Επίσκοποι Μιλητουπόλεως κ. Ιάκωβος, Μελόης κ. Αιμιλιανός, Σωζοπόλεως κ. Κυριακός, Μαγνησίας κ. Χριστόδουλος και Κερασούντος κ. Ευμένιος, και ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου κ. Χριστοφόρος Κρικέλης.

Παρέστησαν, επίσης, κληρικοί και λαϊκοί, μεταξύ των οποίων αντιπροσωπεία του Ελληνικού Κέντρου Προνοίας υπό τον Διευθυντή αυτού κ. Στυλιανό Μαγδαλόπουλο, μέλη της Χριστιανικής Ενώσεως, καθώς και άλλοι πιστοί.

Ο κ. Νικήτας διαβίβασε σε όλους τις Πατριαρχικές ευχές και ευλογίες, ενώ με συγκίνηση δέχθηκε μια ανθοδέσμη με λουλούδια, καθώς και τις ευχαριστίες του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου για την τιμητική παρουσία του στην επικείμενη Κληρικολαϊκή Συνέλευση της τοπικής Εκκλησίας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ