Η Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση ORTHODOXTV.GR

Η Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση ORTHODOXTV είναι η πρώτη διαδικτυακή τηλεοπτική πλατφόρμα, πλήρους και αποκλειστικής κάλυψης εκκλησιαστικών γεγονότων.

Πρόκειται για μια δράση του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ανάδειξης Ελληνικού & Ορθοδόξου Πολιτισμού “ΑΕΝΑΟΣ”, με κύριο στόχο την ανάδειξη της πλούσιας λειτουργικής, θεολογικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Η Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση, με τη στήριξη εξειδικευμένων επαγγελματιών από τον χώρο της τηλεόρασης και του διαδικτύου που έχουν παράλληλα άριστη γνώση των εκκλησιαστικών ζητημάτων, καλύπτει και μεταδίdει θέματα της εκκλησιαστικής ειδησεογραφίας, σημαντικές λατρευτικές συνάξεις αλλά και εκπομπές λόγου με στόχο την ανάδειξη των εθνικών και θρησκευτικών παραδόσεων μας.

Μέσω του κόμβου της Ορθόδοξη Εκκλησιαστικής Τηλεόρασης στην διεύθυνση www.orthodoxtv.gr  έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε σημαντικά εκκλησιαστικά γεγονότα, θρησκευτικές ακολουθίες αλλά και γεγονότα της τρέχουσας ειδησεογραφίας σε ζωντανή μετάδοση αλλά και σε μαγνητοσκόπηση.

Η Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση συνεργάζεται με μεγάλα ενημερωτικά sites αλλά και το σύνολο των τηλεοπτικών σταθμών της χώρας παρέχοντας δωρεάν τηλεοπτικό υλικό προς αναμετάδοση.

Στο πλαίσιο της Εκκλησιαστικής Τηλεόρασης, λειτουργεί η πλατφόρμα OrthoDocs με αποκλειστικό σκοπό την δημιουργία τηλεοπτικών ντοκιμαντέρ υψηλής ποιότητας για σημαντικούς θρησκευτικούς προορισμούς της χώρας μας αλλά και για μεγάλα ιστορικά θέματα της εκκλησιαστικής Ιστορίας.

Η Εκκλησιαστική Τηλεόραση είναι μια μη κερδοσκοπική δράση, δεν χρεώνει για τις υπηρεσίες της και στηρίζεται στις προσφορές των τηλεθεατών της.