Λαοθάλασσα κόσμου συμμετείχε στη συνάντηση των Επιτάφιων που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Άργος. Οι λιτανευτικές πομπές των Επιτάφιων πέντε ενοριών της πόλης του Άργους συναντήθηκαν στην ανακαινισμένη μετά και τα έργα ανάπλασης πλατεία του Αγίου Πέτρου.

Στην τελετή χοροστάτησε ο μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος. Συγκεκριμένα, συναντήθηκαν οι Επιτάφιοι από τις ενορίες του Αγίου Πέτρου, του Αγίου Βασιλείου, της Παναγίας, του Αγίου Νικολάου και του Αγίου Ιωάννου. Κατά τη συνάντηση των Επιταφίων, ο γνωστός μελωδός Πέτρος Γαϊτάνος έντυσε με την μαγευτική φωνή του την κατανυκτική ατμόσφαιρα της Μεγάλης Παρασκευής, ψάλλοντας τους κορυφαίους και συγκλονιστικούς ύμνους των παθών του Ιησού Χριστού.

Ο γνωστός τραγουδιστής ερμήνευσε ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας και τα Εγκώμια της Μεγάλης Παρασκευής, με την μοναδική του φωνή.

Τη συνάντηση των Επιτάφιων παρακολούθησαν οι βουλευτές Αργολίδας Γιαννης Μανιάτης και Γιάννης Ανδριανός, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Βασίλης Σιδέρης, αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Ετικέτες: