Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 17:28

Μια ποδοσφαιρική φανέλα στον Μητροπολίτη Περιστερίου από τον Ι. Ν. Αγ. Θεοδώρων

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Μεγαλοπρεπώς εορτάσθηκε η εορτή των Αγίων Θεοδώρων και της ανάμνησης του δια κολλύβων θαύματος, στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Περιστέρι.

Σήμερα το πρωί τελέσθηκε πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του οικείου Μητροπολίτου κ. Χρυσοστόμου, ενώ τον θείο λόγο εκήρυξε ο ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμανδρίτης π. Γεράσιμος Καραμολέγκος, περί της θυσιαστικής αγάπης των εορταζομένων Αγίων Μαρτύρων, που ανεδείχθησαν πραγματικά δώρα Θεού, πρότυπα, αλλά και πνευματικοί καθοδηγητές και προστάτες των ανθρώπων.

Λίγο πριν την απόλυση ο προϊστάμενος του Ναού, π. Σπυρίδων Καζάνης, ανακοίνωσε την διεξαγωγή φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ της Εθνικής Ελλάδος του 2004 και της ομάδας του Ιερού Ναού Αγίων Θεοδώρων Περιστερίου που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30 Μαΐου 2016. Τα έσοδα από τον αγώνα θα διατεθούν  για την ανέγερση του Ιερού Ναού Αγίων Θεοδώρων. Μάλιστα ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυνε στον Δήμαρχο Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη, την Εθνική Ελλάδος Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004, τον κ. Αλέξανδρο Πλέστη και τον Γαλανόλευκο Φάρο για την συμμετοχή, την συμπαράσταση και στήριξη με σκοπό την επίτευξη αυτού του ιερού σκοπού.

Μάλιστα η ομάδα του Ιερού Ναού Αγίων Θεοδώρων, δώρισε στον Μητροπολίτη Χρυσόστομο μια ποδοσφαιρική φανέλα της ομάδας, με σύνθημα “Στόχος μας η τάχιστη ανέγερση του Ναού. Δι’ αυτό αγωνιζώμεθα”. Ο κ. Χρυσόστομος με μεγάλη χαρά έλαβε το δώρο, μάλιστα δήλωσε “έγινα πάλι μικρό παιδί, όπως τότε που έπαιζα ποδόσφαιρο” και κάλεσε τον κόσμο να ανταποκριθεί σε αυτή την προσπάθεια που κάνει η Μητρόπολη Περιστερίου μαζί με τον Δήμο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ