Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 9:10

Με την επετειακή φανέλα του Δικέφαλου στον Οικουμενικό Πατριάρχη

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της επιτροπής εορτασμού των 90 χρόνων επισκέφθηκε τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και τον προσκάλεσε στη μεγάλη εορταστική εκδήλωση που θα γίνει τον Απρίλιο.

Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει τα 90 χρόνια από την ίδρυσή του φέτος και θέλει στις εορταστικές εκδηλώσεις που γίνονται- ειδικά στη μεγάλη εκδήλωση που θα γίνει μέσα στον Απρίλιο- να είναι παρών και ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος. Γι’ αυτό το μεσημέρι βρέθηκε στο Φανάρι, αντιπροσωπεία στελεχών του για να του παραδώσει επίσημη πρόσκληση και μαζί και μία επετειακή φανέλα με τον αριθμό 0001.

Αναλυτικά, όσα αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ: ” Με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ έγινε δεκτή στο Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, η αποστολή ανθρώπων του Δικέφαλου και εκπροσώπου του μεγαλομετόχου κ. Ιβάν Σαββίδη.

Ο Παναγιότατος, ο οποίος είχε λαμπρύνει με την παρουσία του την προ δεκαετίας εκδήλωση για τα 80 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΟΚ, έδωσε την ευλογία του και τις ευχές του για τις εφετινές δράσεις που έχει αναλάβει να πραγματοποιήσει ο Δικέφαλος και παρά το ιδιαίτερα επιβαρυμένο πρόγραμμά του ως την Πανορθόδοξη Σύνοδο του Ιουνίου, έδειξε τη διάθεση να συμμετάσχει το Πατριαρχείο σε κάποιες εκδηλώσεις, μέσω των οποίων θα μπορεί να σταλεί το σωστό μήνυμα προς την κοινωνία. Ο Γιώργος Κούδας, ο οποίος παρέδωσε στον Οικουμενικό Πατριάρχη ένα κάδρο με την επετειακή φανέλα του ΠΑΟΚ η οποία φέρει συμβολικά τον σειριακό αριθμό 0001, θυμήθηκε με τον κ. Βαρθολομαίο την προ δεκαετίας επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη για την εορταστική εκδήλωση, ενώ συζήτησαν και για τον Δικέφαλο καθώς και την επετειακή εμφάνιση και το πόσο έντονα τονίζεται το βυζαντινό σύμβολο.

«Ο ρόλος σας είναι να συνεχίσετε το έργο σας προς την κοινωνία» παρότρυνε ο κ. Βαρθολομαίος τον σύμβουλο του κ. Σαββίδη και τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ που επισκέφτηκαν την Πόλη και τις ρίζες του Συλλόγου, ενώ κρατώντας την επετειακή φανέλα του ΠΑΟΚ στα χέρια του είπε ότι μια σκέψη του είναι να την τοποθετήσει στο προσωπικό του μουσείο. Παρών στην επίσκεψη ήταν και το μέλος της επιτροπής των 90 χρόνων του ΠΑΟΚ Δημήτρης Νικηφόρος, ο οποίος έχοντας διατελέσει καθηγητής Θεολογίας συζήτησε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη, εκτός από τα θέματα του Δικέφαλου και για τις τρέχουσες εξελίξεις στο χώρο της Ορθοδοξίας.

Ο εκπρόσωπος του ΑΣ ΠΑΟΚ και μέλος της επιτροπής των 90 χρόνων, Δημοκράτης Παπαδόπουλος από την πλευρά του παρέδωσε στον Οικουμενικό Πατριάρχη έναν Δικέφαλο Αετό για την επέτειο του ΠΑΟΚ, ενώ παρόντες ήταν επίσης ο Γιώτης Παναγιωτάς από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Γιώργος Γκουροβανίδης εκπροσωπώντας τον κ. Σαββίδη. Ο κ. Βαρθολομαίος εκτός από τον ΠΑΟΚ συζήτησε με τους ανθρώπους του Δικέφαλου και για τον ΑΣ Πέρα, τον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης από τον οποίο προήλθε ο ΠΑΟΚ, σημειώνοντας ότι παρά τα προβλήματα εξακολουθεί να δραστηριοποιείται ενεργά”.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ