Χάριτι Θεού, την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016, ετελέσθησαν από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Παΐσιο, τα θυρανοίξια του νέου Ιερού Παρεκκλησίου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου» Λέρου, το οποίο είναι αφιερωμένο στην εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου και βρίσκεται στον υπόγειο χώρο του προαυλίου του ναού.

Οι εργασίες για την διαμόρφωση του υπάρχοντος χώρου ξεκίνησαν με απόφαση του Εκκλ. Συμβουλίου του Μητροπολιτικού Ναού και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, ένα χρόνο πρίν, και ολοκληρώθηκαν αισίως τις τελευταίες ημέρες.

Σ’ αυτή την προσπάθεια ήλθαν αρωγοί, είτε προσφέροντας αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους, είτε ενισχύοντας οικονομικά, οι εγγύς και οι μακράν συμπατριώτες μας, οι οποίοι για άλλη μια φορά έδωσαν δείγματα αληθούς και καρποφόρου πίστεως και αγάπης ακραιφνούς προς τον Τριαδικό Θεό και την Υπεραγία Θεοτόκο, όπως επίσης και τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη τους προς την τοπική μας Εκκλησία, εις τους οποίους οφείλουμε θερμές ευχαριστίες, ήτοι εις τους κάτωθι: Αρχιμ. Χριστόδουλο Ήσυχο, Σταύρο & Αντώνιο Κανάρη, Χαράλαμπο Καζάνη, Ευστράτιο Βαρκάδο, Βασίλειο Τσακλίδη, Ελένη Γεώργιο, Μπουράκη Γεώργιο, Κλειδομύτη Ευάγγελο, Παυλή Γεώργιο, Κουτούζου Μαρία, Σταύρο & Ζαμπέτα Ντεληγιώργη, Μιχαήλ & Δωροθέα Κυπριωτάκη, Γρύμπιλου Αγγελική, Μυλωνά Αικατερίνη, Στυλιανή & Θεολογία Μεραμπελιώτη, Αρετή Διαμαντάρα, Νικόλαο & Σαράντη Πουλιέζο, Δράκο Νικόλαο, Λουλουδιά Στυλιανό, Νταλλαρή Νικήτα, Βάρνα Εμμανουήλ, Κεφάλα Ηλία, Μιχαήλ & Γεώργιο Σκόρδο, Κων/νο Ηλία.

Φωτογραφίες: Γεώργιος Ι. Χρυσούλης

Κείμενα από το γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου. Τα κείμενα αυτά δημοσιεύονται χωρίς καμία παρέμβαση από την συντακτική ομάδα του orthodoxia.info

Ετικέτες: