Αντιπροσωπεία της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης, με επικεφαλής τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο, μετέβη χθες στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου έγινε η κανονική διαβεβαίωση του Σεβ. Μητροπολίτου Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γερασίμου ενώπιον του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, παρουσία και του αρμοδίου Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Νίκου Φίλη.

Παρόντες ήταν οι Σεβ. Μητροπολίτες της Εκκλησίας Κρήτης, Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Ευγένιος, Γορτύνης και Αρκαδίας κ. Μακάριος και Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, καθώς και οι Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτες Κύριλλος Διαμαντάκης και Πρόδρομος Ξενάκης, Αρχιγραμματέας και Υπογραμματέας της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης αντίστοιχα.

ΠΗΓΗ: anatolh.com

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info

Ετικέτες: