Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 13:06

“Η πόρτα της Μητρόπολης θα είναι ανοιχτή, όπως η καρδιά μου”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

“Διαδέχομαι έναν μεγάλο Μητροπολίτη και η ευθύνη είναι πολύ μεγάλη. Επιτέλεσε πολυσχιδές έργο, τεράστιο και με την ευχή του, αλλά και του Οικουμενικού Πατριάρχη πιστεύουμε ότι θα συνεχίσουμε.” αυτές ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Εψηφισμένου Μητροπολίτη Πέτρας & Χερρονήσου Γερασίμου λίγο μετά την εκλογή του.

“Δεν είμαι άξιος να φτάσω τον μακαριστό Νεκτάριο. Θα καταβάλω κάθε προσπάθεια, να δώσω τα πάντα στη διακονία της Εκκλησίας για το καλό του κόσμου. Είναι ευτυχές γεγονός ότι ο λαός της περιοχής είναι κοντά στην Εκκλησία” ανέφερε ο κ.Γεράσιμος, ο οποίος από χθες το μεσημέρι μόλις έγινε γνωστή η εκλογή του σε Μητροπολίτη Πέτρας & Χερρονήσου, δέχεται επισκέψεις από κατοίκους της περιοχής, από εργαζόμενους και τον κλήρο της Μητρόπολης που τον επισκέπτονται με μια καλή κουβέντα στα χείλη. Την ίδια στιγμή δεν έχει σταματήσει να χτυπάει το τηλέφωνό του για ευχές και συγχαρητήρια.

“Η πόρτα της Μητρόπολης θα είναι ανοιχτή για όλους, όπως ήταν και της Μονής Αγκαράθου, όπως ήταν και του κελιού μου, όπως είναι και της καρδιάς μου” – είπε στην ΕΡΤ Ηρακλείου, ο Μητροπολίτης Γεράσιμος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ