17 Νοεμβρίου του 1996 η πόλις της Λαμίας καταστόλιστη και λαμπροφορούσα υποδέχεται με σύσσωμη την παρουσία των Αρχών , του Κλήρου και χιλιάδων πιστών το νέο Ποιμενάρχη της Θεοσώστου, Αγιοτόκου και Ηρωωτόκου Ρούμελης.

Πριν την επίσημη υποδοχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου στην Καθέδρα της Μητροπόλεως τη Λαμία, τον Σεβασμιωτάτο υπεδέχθησαν στα όρια του Νομού Φθιώτιδος οι Αρχές, οι Κληρικοί και οι πιστοί της Επαρχίας Λοκρίδος ετοιμάζοντάς του θερμή και λαμπρή υποδοχή σε Μαρτίνο, Λιβανάτες, Άγιο Κωνσταντίνο, Καμένα Βούρλα και Θερμοπύλες.

Σήμερα (χθες) 17 Νοεμβρίου του 2017, 21 χρόνια του Σεβασμιωτάτου στο πηδάλιο της Φθιωτικής Εκκλησίας με την ίδια και περισσότερη αγάπη προσευχόμαστε και ευχόμαστε στον Ποιμενάρχη μας έτη πολλά, γεμάτα υγεία και την από Θεού δύναμη για να συνεχίσει το θεάρεστο Ποιμαντικό, Εκκλησιαστικό, Φιλανθρωπικό, Κοινωνικό και Ιεραποστολικό του έργο.

Βαθυσεβάστως και υικώς

Οι Αρχές, ο Κλήρος, οι Μοναστικές Αδελφότητες και οι πιστοί της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος.

Κείμενα από το γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος. Τα κείμενα αυτά δημοσιεύονται χωρίς καμία παρέμβαση από την συντακτική ομάδα του orthodoxia.info

Ετικέτες: