Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 | 17:54

20.000 γεύματα από την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» για το Πάσχα στην Αν. Φθιώτιδα και την Λαμία

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Την αγάπη και την ελπίδα στους συνανθρώπους μας σκόρπισε η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος. Σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και τον Όμιλο «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» διένειμαν 20.000 έτοιμα γεύματα σε οικογένειες της Ανατολικής Φθιώτιδας  και της Λαμίας για τις ημέρες του Πάσχα.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών, εξέφρασε την ικανοποίησή του που συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», χάρη στην ευλογία του Πρόεδρου της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου και των σεβαστών μελών του Διοικητικού της Συμβουλίου, ανακουφίζει τις ανάγκες αναγκεμένων αδελφών μας, ιδιαίτερα στην δύσκολη αυτή περίοδο της πανδημίας, ώστε μετά και από αυτή την διανομή, το πρόγραμμα «ΜΑΖΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ» έχει ανέλθει σε 33.312 έτοιμα γεύματα σε όλη την Φθιώτιδα.

Ο μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών τόνισε την ανάγκη για ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και της αλληλεγγύης μεταξύ των πολιτών, “να δώσουμε την δυνατότητα σε όλους τους αδελφούς μας, να διάγουν την καθημερινότητα τους με όσο το δυνατόν περισσότερη αξιοπρέπεια και με όρους ασφαλούς υγειονομικά και κοινωνικά διαβίωσης. Σήμερα ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του μεγάλου προγράμματος «ΜΑΖΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ» της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» και του «ΜΑΣΟΥΤΗ», σε όλο το φάσμα του Νομού μα και ευελπιστούμε ότι θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

Ο  Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» Κωνσταντίνος  Δήμτσας σε δηλώσεις του τόνισε: « Η συνεργασία της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» με την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος  και τον Όμιλο «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» αποτελεί ένα ακόμη άλμα στη συστράτευση  όλων των δυνάμεων κοινωφελούς προσφοράς. Στόχος μας είναι να σταθούμε δίπλα  στις οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω της πανδημίας και ως άλλοι Κυρηναίοι να σηκώσουμε ένα μικρό μέρος των υποχρεώσεων που τους βαρύνουν. Διαρκή μας επιδίωξη η δημιουργία νέων πρωτοβουλιών ή  αναπτύσσσοντας τις ήδη υπάρχουσες, διευρύνοντας με  αυτόν τον τρόπο την εμβέλεια της κοινωφελούς μας δράσης».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ