Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 15:52

Χορωδιακή συνάντηση εν όψει Χριστουγέννων από τη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Χορωδιακή συνάντηση διοργανώνει αυτή την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου το Εργαστήριο Χριστιανικής Λατρείας και Πολιτισμού του Τμήματος Θεολογίας του ΑΠΘ.

Η εκδήλωση με τίτλο “Προεορτάσωμεν Λαοί – ύμνοι του Δωδεκαημέρου” θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στις 19.00.

Σε αυτήν συμπράττουν οκτώ βυζαντινές χορωδίες: η χορωδία της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ “Οι Τρεις Ιεράρχες” υπό τη χοραρχία του Κωνσταντίνου Σκύφτα, η χορωδία “Βυζαντινό Αναλόγιο Καλαμαριάς” με χοράρχη τον Αντώνιο Πετρόπουλο, η χορωδία της σχολής Βυζαντινής Μουσικής της μητρόπολης Θεσσαλονίκης υπό τη χοραρχία του Χρήστου Χαλκιά, η χορωδία “Απόστολος Παύλος” της μητρόπολης Λαγκαδά με χοράρχη τον Γεώργιο Φερεντίνο, η χορωδία “Καλοφωνία” υπό τη χοραρχία του Πέτρου Παπαεμμανουήλ, η χορωδία “Εργαστήρι Εκκλησιαστικής Μουσικής” Θεσσαλονίκης με χοράρχη τον Βασίλειο Βασιλείου, η χορωδία “Εργαστήρι Παρασημαντικής” υπό τη χοραρχία του Σωτηρίου Δεσπότη και η χορωδία “Θεσσαλονικείς Υμνωδοί” με χοράρχη τον Ιωάννη Λιάκο.

Η εκδήλωση αυτή έρχεται να συνεχίσει την προηγούμενη επιτυχημένη χορωδιακή συνάντηση που διοργάνωσε το Τμήμα Θεολογίας του ΑΠΘ εν όψει της εορτής του Πάσχα του 2019. Το ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΙΝΦΟ είναι χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης.

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΙΝΦΟ | Χορωδιακή συνάντηση εν όψει Χριστουγέννων από τη Θεολογική Σχολή ΑΠΘ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ