Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 | 18:45

Χαρδαλιάς: “Κανένας κήρυκας μίσους δεν μπορεί να χαλάσει αυτή την ημέρα”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

ORTHODOXIA.INFO | Σπύρος Παπαγεωργίου Απάντηση στον μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων Αμβρόσιο έδωσε ο υφπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλίας μέσω της σελίδας του στο Facebook.

Mε αφορμή την ενέργεια του μητροπολίτη Αμβρόσιου να αφορίσει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, τον υφυπουργο Πολιτικής Προστασίας και όσους πιστεύουν ότι η Θεία Κοινωνία μεταδίδει τον κορονοϊό, ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε ότι “Αυτή τη μέρα κανένας κήρυκας του μίσους και της αμάθειας δεν μπορεί να τη χαλάσει.

Όσοι μεγαλώσαμε με αρχες και αξίες, με την Πίστη μας να μας κατευθυνει και να μας οδηγει, μάθαμε ν’ αγαπάμε και να συγχωρούμε. Όχι να μισούμε”.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Νίκου Χαρδαλιά:

Σήμερα είναι μια μέρα χαράς και ελπίδας. Άνοιξαν και πάλι οι Εκκλησίες μας. Αυτή τη μέρα κανένας κήρυκας του μίσους και της αμάθειας δεν μπορεί να τη χαλάσει.

Όσοι μεγαλώσαμε με αρχες και αξίες, με την Πίστη μας να μας κατευθυνει και να μας οδηγει, μάθαμε ν’ αγαπάμε και να συγχωρούμε. Όχι να μισούμε.

Σήμερα το πρωί, την ώρα του ανυπόστατου Μεγάλου Αφορισμού, επισκέφθηκα τον ΙΝ της ενορίας μου τον Άγιο Γεώργιο Καρέα και άναψα ένα κερί προσευχόμενος για την ψυχή εκείνων που με πρόσχημα την Χριστιανοσύνη μας κηρύσσουν το μίσος.

Η Ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος απαντάει σε όλα…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ