Σάββατο 20 Απριλίου 2024 | 11:53

Χαρδαλιάς: «Κάποιοι οφείλουν να αντιληφθούν ότι δεν είναι περισσότερο πιστοί από τους άλλους»

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

ORTHODOXIA.INFO | Αναστάσιος Βόπης «Οι αποφάσεις της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου είναι ξεκάθαρες και είναι για να τηρούνται και να ισχύουν για όλους, χωρίς εξαιρέσεις», υπογράμμισε πριν από λίγο ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα.

Ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε πως «η συντριπτική πλειονότητα της Εκκλησίας και των πιστών ακολούθησαν πιστά τις συστάσεις της ιεραρχίας και τους νόμους της πολιτείας, δίνοντας μήνυμα ευθύνης και πραγματικής αγάπης για τους συνανθρώπους μας που κινδυνεύουν, με δύο μόνο δυστυχώς εξαιρέσεις», που, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «θα υποστούν και τις ανάλογες νομικές συνέπειες».

Κλείνοντας το θέμα αυτό ο Υφυπουργός επισήμανε πως «κάποιοι οφείλουν να αντιληφθούν επιτέλους ότι δεν είναι περισσότερο πιστοί χριστιανοί από τους άλλους. Πόσο μάλλον όταν παραβιάζουν οι ίδιοι τις συστάσεις της ίδιας της Ιεράς Συνόδου και τους νόμους του ελληνικού κράτους» και θέτουν, όπως σημείωσε, με την ανεύθυνη συμπεριφορά τους «σε κίνδυνο τη ζωή των συμπολιτών μας».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ