Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 14:17

Χανιά: Συνάντηση καθηγητών Βυζαντινής Μουσικής από τα Εκκλησιαστικά Σχολεία της Ελλάδας

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Στα πλαίσια τριήμερου Σεμιναρίου αναφορικά με το μάθημα της Εκκλησιαστικής Παραδοσιακής (Βυζαντινής) μουσικής στην Εκκλησιαστική Εκπαίδευση, πραγματοποιείται συνάντηση των καθηγητών του μαθήματος από όλα τα Εκκλησιαστικά σχολεία της Χώρας στον Άγιο Ματθαίο Χανίων, από 28 έως και 30 Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις της Πατριαρχικής Εκκλησιαστικής Σχολής Κρήτης.

Με την ευκαιρία του γεγονότος γνωστοποιείται σε όλους τους φιλόμουσους και φιλακόλουθους πιστούς ότι οι μουσικολογιώτατοι μύστες της Πατρώας Ιεράς Υμνωδίας, θα πλαισιώσουν τα ιερά Αναλόγια των κάτωθι Ιερών Ναών που πανηγυρίζουν, κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

28 Ιουνίου Τρίτη, ώρα 19.30΄μ.μ.: κατά τον εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ι.Ναό Αγίων Πέτρου και Παύλου στον Βατόλακκο Κυδωνίας
29 Ιουνίου Τετάρτη: κατά τον Όρθρο και τη Θ. Λειτουργία, στον πανηγυρίζοντα Ι.Ναό Αγίων Πέτρου και Παύλου, πόλεως Χανίων.
29 Ιουνίου Τετάρτη, ώρα 19.00΄μ.μ. : κατά τον εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ι.Ναό των Αγίων Αποστόλων στον Βαφέ Αποκορώνου.
30 Ιουνίου Πέμπτη: κατά τον Όρθρο και τη Θ. Λειτουργία, στον πανηγυρίζοντα επί της παραλίας των Αγίων Αποστόλων φερώνυμο Ιερό Ναό (τοπικό Διαμέρισμα Νέας Κυδωνίας Δήμου Χανίων.

Προσκαλούμε όλον τον φιλέορτο λαό στις ως άνω ιερές πανηγύρεις, τις οποίες θα λαμπρύνει η διακεκριμένη χορωδιακή ομάδα των μουσικολογιοτάτων εκπαιδευτικών της Εκκλησιαστικής εκπαίδευσης.

Εκ του Γραφείου της Πατριαρχικής Εκκλησιαστικής Σχολής Κρήτης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ