Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 | 15:34

Χανιά: Ο π. Ανδρέας Κονάνος μιλά για τις «Αλήθειες που ξεχνάμε»

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Την Κυριακή της Τυρινής τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Χανίων, ο Α’ Κατνυκτικός Εσπερινός χοροστατούντος του μητροπολίτη Κυδωνίας κ. Δαμασκηνού, με την παρουσία πλήθους Κληρικών και αρίθμητου εκκλησιάσματος της Μητροπόλεως.

Μετά το πέρας του Α΄Κατανυκτικού Εσπερινού, (της συγνώμης), δόθηκε ομιλία με θέμα «Αλήθειες που συχνά ξεχνάμε» από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών π. Ανδρέα Κονάνο, στο Πνευματικό Κέντρο της ενορίας. Μία επίκαιρη βιωματική και ρεαλιστική ομιλία της εποχής που ενθουσίασε όλες τις ηλικίες που την παρακολούθησαν.

Προλογικά ο π. Ανδρέας ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Δαμασκηνό για την ευλογία να ομιλήσει και για την πρόσκληση, τον Πανοσιολογιώτατο Πρωτοσύγκελλο μας Αρχιμ. Δαμασκηνό Λιονάκη που προετοίμασε τα της αφίξεως, τους εφημερίους του ναού Πρωτ. Δημήτριο Καταπίδη, Πρωτ. Εμμανουήλ Κουδουμνάκη, διάκονο π. Ιωάννη Κουκουράκη, καθώς και όλους τους κρητικούς που γέμισαν ασφικτικά την αίθουσα για να παρακολουθήσουν την ομιλία.

Την όμορφη ομιλία έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, χαιρετώντας και ευχαριστώντας τον π. Ανδρέα Κονάνο, που μας εισήγαγε με την ομιλία του στην Μεγάλη Σαρακοστή!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ