Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 | 7:48

Φωτεινή Πιπιλή: “Κυβέρνηση και Αρχιεπίσκοπος τα έκαναν μπάχαλο”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

ORTHODOXIA.INFO |  Σπύρος Παπαγεωργίου Σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τις συνομιλίες του με την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποίησε η Φωτεινή Πιπιλή μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 και στους Νικήτα Κορωνάκη και Μαρία Κατσή.

Η σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ για θέματα πολιτισμού και καθημερινότητας είπε “Τα κάνανε μπάχαλο και ο κ. Ιερώνυμος και λυπάμαι που το λέω γιατί εκ της θέσεώς του θα έπρεπε να είναι πολύ σεβαστός από όλους. Αυτοί οι εναγκαλισμοί, αυτή η μυστική συμφωνία, το ό,τι διώχνουμε τους ιερείς για να προσλάβουμε 10 χιλιάδες στη θέση τους είναι μία φαρσοκωμωδία τραγική”.

Η κ. Πιπιλή είπε επίσης ότι ναι μεν είναι υπέρ του διαχωρισμού Εκκλησίας – Κράτους αλλά δεν δέχεται να πεταχθούν στα σκουπίδια, όπως χαρακτηριστικα τόνισε, οι ιερείς.

«Είμαι ανέκαθεν υπέρ του διαχωρισμού κράτους – εκκλησίας. Αν ήθελε ο κ. Τσίπρας, είχε απόλυτο δικαίωμα να φέρει την κυβερνητική πολιτική στο υπουργικό συμβούλιο, να πάρει αποφάσεις για τη μισθοδοσία, να φέρει νομοσχέδιο στη Βουλή, να ψηφίσει η πλειοψηφία να τελειώνουμε”, ενώ υπογράμμισε «Δεν δέχομαι να πετούν στα σκουπίδια 10 χιλιάδες κληρικούς γιατί οι παππάδες προέρχονται από τα πιο λαϊκά στρώματα της ελληνικής κοινωνίας».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ