Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 2:24

Τον κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκαν οι επιτυχόντες του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Αρχιεπισκοπής

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Οι επιτυχόντες μαθητές στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα που φοιτούσαν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο της Αρχιεπισκοπής επισκέφθηκαν σήμερα τον Αρχιεπίσκοπο.

Ο Αρχιεπίσκοπος υποδέχθηκε τους επιτυχόντες και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία. Δήλωσε συγκινημένος για την επίσκεψη αυτή και τόνισε πως «τα παιδιά είναι τα θεμέλια του αύριο και όταν ένα σπίτι έχει γερά θεμέλια δεν πρόκειται να πέσει». Ευχαρίστησε και συνεχάρη στη συνέχεια τον Διευθυντή του Κοινωνικού Φροντιστηρίου κ. Σεβαστιανό Ανδρεάδη, αλλά και τους καθηγητές για το σπουδαίο έργο που προσφέρουν. «Σε μια εποχή που το πρόσωπο του ανθρώπου έχει ευτελιστεί και ο άνθρωπος γίνεται αντικείμενο, οι καθηγητές που θυσιάζουν από τον χρόνο τους και προσφέρουν τόσα, είναι πραγματικοί ήρωες» είπε ο Αρχιεπίσκοπος.

Στη συνέχεια τα παιδιά ευχαρίστησαν τον Αρχιεπίσκοπο για τη στήριξή του, αλλά και όλους τους καθηγητές για την μέριμνα και την αγάπη τους και επεσήμαναν πως για αυτά το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Αρχιεπισκοπής δεν ήταν ένα ακόμη φροντιστήριο, αλλά μία ακόμη οικογένεια».

Αμέσως μετά, ο Αρχιεπίσκοπος προσέφερε σε όλα τα παιδιά ένα μικρό σταυρό ως ευλογία και αναμνηστικά δώρα.

ΠΗΓΗ: ecclesia.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ