Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 10:45

Τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου υποδέχθηκε ο Αμερικής Ελπιδοφόρος στις ΗΠΑ

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ. Χρυσόστομο υποδέχθηκε χθες Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020 στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ντάγκλας της Σάρλοτ, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδόφορος, συνοδευόμενος από τον Μητροπολίτη Ατλάντας κ. Αλέξιο, κληρικούς, παιδιά και εκπροσώπους της Ελληνορθοδόξου κοινότητος της περιοχής. Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου επισκέπτεται τις Ηνωμένες Πολιτείες για ιατρικούς λόγους.

Μετά την υποδοχή στο αεροδρόμιο, κατευθύνθηκαν στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος του Σάρλοτ όπου ετελέσθη Δοξολογία προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου και παρουσία πλήθους πιστών που προσήλθαν για να γνωρίσουν τον προκαθήμενο της Εκκλησίας της Κύπρου.

Μετά το πέρας της Δοξολογίας ο Μακαριώτατος έδωσε ευλογία σε όλους στο εκκλησίασμα και ιδιαίτερα στα παιδιά ενώ στη συνέχεια παρακάθησε σε δείπνο που προσέφεραν οι Άρχοντες του Οικουμενικού Πατριαρχείου της περιοχής στην κοινοτική αίθουσα της ενορίας.

Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο, στον Μητροπολίτη Αλέξιο και σε όλους τους παρευρισκόμενους, κληρικούς και λαϊκούς, για την αγάπη και τις προσευχές τους και δήλωσε ότι θα προτιμούσε αυτή η επίσκεψη να είχε γίνει κάτω από διαφορετικές συνθήκες και όχι για λόγους υγείας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ