Τιμητική εκδήλωση για όλους τους επιτυχόντες της Μητροπόλεως Μεγάρων στα ΑΕΙ

Το απόγευμα της Πέμπτης 28ης Δεκεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Ενοριακού Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής – Μεγάρων, η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση, της Ιεράς μας Μητροπόλεως, προς τιμήν όλων των επιτυχόντων της Μητροπολιτικής μας Περιφερείας, εις τα Ανώτατα, Ανώτερα ή Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας Μεγάρων και Σαλαμίνος κ.κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, αφού καλωσόρισε τα παιδιά και τους γονείς τους, τα συνεχάρη για την πρώτη μεγάλη επιτυχία της ζωής τους και τους έδωσε πατρικές νουθεσίες και συμβουλές, για την νέα φοιτητική τους ζωή, στην οποία, τους τόνισε, ότι πρέπει να υπάρχει ο Χριστός ποδηγέτης και φάρος και ότι δεν πρέπει να αμελούν την προσευχή προς τον Κύριο, αλλά και να έχουν την προσοχή τους αυξημένη στην νέα τους σταδιοδρομία.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μοίρασε σε όλα τα παιδιά μία επιτραπέζια Εικόνα του Προστάτου και Εφόρου της Ιεράς Μητροπόλεως μας, Αγίου Λαυρεντίου, καθώς και μία Αγιοβασιλόπιττα.

Η εκδήλωση έκλεισε, με την φήμη του Σεβασμιωτάτου απ’ όλους τους παρευρισκομένους.