Σάββατο 20 Απριλίου 2024 | 10:01

Τιμή σε κληρικό της μητρόπολης Δημητριάδος από το Λιμενικό Σώμα

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Την Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου και ώρα 12η μεσημβρινή, το Λιμενικό Σώμα- Ελληνική Ακτοφυλακή (Λ.Σ.-Ε.Α.) τίμησε τον Πρωτοπρεσβύτερο Θεόδωρο Β. Μπατάκα, Εφημέριο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου και Πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου ο “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ”, για την εικοσαετή -και πλέον- διακονία του (1998-2019) στις τοπικές υπηρεσίες του Λ.Σ.-Ε.Α.(4η Περιφερειακή Διοίκηση του Λ.Σ.-Ε.Α., Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου και τμήμα Ειδικών Αποστολών του Λ.Σ.-Ε.Α.) ως πνευματικού συμπαραστάτη των εργαζομένων σ’ αυτές.

Στη σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά, στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο Αρχηγός του Λ.Σ. και Ε.Α., Αντιναύαρχος κ. Θεόδωρος Κλιάρης, επέδωσε στον τιμώμενο κληρικό της Ι. Μ. Δημητριάδος τον θυρεό του Λ.Σ.-Ε.Α., εκφράζοντας τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του Λ.Σ. προς την Τοπική μας Εκκλησία, για το ενδιαφέρον και τη στήριξη που παρέχει στους άνδρες και τις γυναίκες του Λ.Σ.

Ο π. Θεόδωρος, ευχαρίστησε τον Αρχηγό για την τιμή και την αγάπη προς το πρόσωπό του, υποσχόμενος πως θα συνεχίσει τη διακονία που του ανέθεσε η Τοπική μας Εκκλησία, δια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δημητριάδος κ.κ. Ιγνατίου, με ζήλο και αγάπη για όλους τους ένστολους του Λ.Σ. Τον π.Θεόδωρο συνόδευαν οι συνεργάτες του, ο Πλοίαρχος του Λ.Σ.-Ε.Α. ε.α. κ. Κωνσταντίνος Γανωτής και ο Πλωτάρχης του Λ.Σ.-Ε.Α. ε.α. κ. Λάμπρος Γιωτόπουλος, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Σ.Σ.Κ. Βόλου ο “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ”.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ