Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 | 21:43

Τα “παράπονα” της ενορίας στον Δήμαρχο!

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Ευχαριστήρια επιστολή για την συνεργασία του με την ενορία και την ικανοποίηση κάθε αιτήματός της, απέστειλε η εκκλησιαστική κοινότητα της Αγίας Μαρίνας Ηλιουπόλεως προς τον δήμαρχο της πόλης, Γιώργο Χατζηδάκη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφερει η επιστολή την οποία υπογράφει ο πρόεδρος του εκκλησιαστικού συμβουλίου αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου, “Δεχθείτε με την παρούσα τις ευχαριστίες της εκκλησιαστικής μας κοινότητας, για την συνδρομή της δημοτικής αρχής στον εορτασμό της 23ης επετείου της ελεύσεως εκ Πολωνίας στο ναόν μας, της ιεράς εικόνος «Παναγία Οστρομπράμσκα» – Φρουρός της πύλης”

Ηλιούπολις 21 Φεβρουαρίου 2020

Προς
τον αξιότιμο
κ. Γεώργιο Χατζηδάκη
δήμαρχο Ηλιουπόλεως

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε πάντοτε χαίρετε εν παντὶ ευχαριστείτε,

Δεχθείτε με την παρούσα τις ευχαριστίες της εκκλησιαστικής μας κοινότητας, για την συνδρομή της δημοτικής αρχής στον εορτασμό της 23ης επετείου της ελεύσεως εκ Πολωνίας στο ναόν μας, της ιεράς εικόνος «Παναγία Οστρομπράμσκα» – Φρουρός της πύλης, την 16η Φεβρουαρίου 2020.

Ωσαύτως χαιρετίζουμε την φυσική Σας παρουσία και ευχαριστούμε που δεχθήκατε άνευ άλλου, να επιδώσετε τον τιμητικό έπαινο της εκκλησιαστικής μας κοινότητας στον αντιπρόεδρο της Γερουσίας της Δημοκρατίας της Πολωνίας.

Ακόμα ευχαριστούμε τους συνεργάτες Σας αντιδημάρχους για την όποια συνδρομή ενός εκάστου και την ομοίως επίδοση των επαίνων σε Πολωνούς πολιτικούς και λοιπούς παράγοντες. Ευχαριστούμε την διοίκηση του Κ.Α.Π.Η, τους εντεταλμένους για την λειτουργία του δημοτικού θεάτρου, καθώς και τους όποιους υπαλλήλους του Δήμου, εργάστηκαν για τον σκοπό αυτό.

Ευχαριστούμε για την διάθεση της αιθούσης του Β΄ κέντρου ανοικτής προστασίας ηλικιωμένων Ηλιουπόλεως για την δεξίωση – πρόγευμα – μετά την θεία λειτουργία των Πολωνών καλεσμένων της κοινότητας μας. Εδώ επιτρέψτε μας να δηλώσουμε την ενόχληση μας για τα σχόλια προκατειλημμένων δημοτικών υπαλλήλων και την διάδοση του ψεύδους, ότι τάχα ζητήσαμε την αίθουσα για να κάνουμε επιμνημόσυνες δεξιώσεις «για την κονόμα», όπως χαρακτηριστικά κυκλοφόρησε από στόμα σε στόμα στην πόλη. Καλό θα είναι κάποτε να μάθουν οι υπάλληλοι ότι στην εργασία τους δεν πρέπει να κουβαλούν τις προκαταλήψεις και λοιπές αντιλήψεις τους, είτε από άγνοια είτε από κομματικές αγκυλώσεις που συγκροτούν την προσωπικότητα τους. Και φυσικά δεν θα θέλαμε να θυμίσουμε στους ανθρώπους αυτούς, ότι κάθε εβδομάδα, δράσεις του Β΄ Κ.Α.Π.Η. ενεργούνται άνευ ουδεμίας προϋποθέσεως από την εκκλησιαστική κοινότητα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ναού μας επί της οδού αγίας Μαρίνης 39.

Προς τούτοις δεχθείτε και πάλι τις ευχαριστίες μας για την διάθεση την ίδια ημέρα του θεάτρου του Δημαρχιακού Μεγάρου, προς πραγματοποίηση της διεθνούς συναντήσεως χορευτικών ομάδων παραδοσιακών χορών.

Δεόμεθα για την από Θεού ενίσχυση, μεσιτείες της Αγίας Μαρίνης, στα έργα και τις οικογένειες όλων των αιρετών και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου μας.

Γιὰ τὸ ἐκκλησιαστικὸ συμβούλιο

Μετὰ τιμῆς τῆς προσηκούσης

ὁ πρόεδρος
Ἀρχιμανδρίτης Σεραφεὶμ Δημητρίου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ