Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 | 11:49

«Ταξίδι» αγάπης για τη Βρίσα της Λέσβου

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Η Ιερά Μητρόπολις Καλαβρύτων και Αιγιαλείας και η Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου Αιγιαλείας επιθυμούν να ευχαριστήσουν τους δεκάδες Αιγιώτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους για συγκέντρωση ειδών ιματισμού προκειμένου να αποσταλούν στους κατοίκους τής Βρίσας Λέσβου, οι οποίοι δοκιμάζονται από τον σεισμό, μεγέθους 6,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που «χτύπησε» την περιοχή την 12η του περασμένου Ιουνίου.

Επί τρεις εβδομάδες οι υπεύθυνοι της Κοινωνικής Ιματιοθήκης, που στεγάζεται στον πρώτο όροφο του Μπερούκειου Κληροδοτήματος (στη συμβολή των οδών Μητροπόλεως και Μελετοπούλων), συγκέντρωναν ρούχα και υποδήματα από δωρητές που επιθυμούσαν να ενισχύσουν την κοινή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βοήθεια και ανακούφιση των συνανθρώπων μας που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις.

Έτσι, μεθαύριο, Παρασκευή 14 Ιουλίου, 120 συνολικά χαρτοκιβώτια θα μεταφερθούν με την εταιρεία «Αχαϊκή Μεταφορική» (οικ. Τσουκαλά), την οποία ευχαριστούμε για την αξιέπαινη κίνησή της να μεταφέρει αφιλοκερδώς την συγκεντρωθείσα ποσότητα μέχρι την Αθήνα.

Τέλος, εκτός από τους συμπολίτες μας που δώρισαν ιματισμό και υποδήματα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε επίσης τις εθελόντριες κυρίες, Βάσω Ανδριοπούλου και Φώφη Ντούρα, οι οποίες αφιέρωσαν πολλές ώρες προκειμένου να ανοίγουν και να ταξινομούν τις δωρεές, μία δουλειά αρκετά δύσκολη, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο χώρος τής Κοινωνικής Ιματιοθήκης είχε γεμίσει ασφυκτικά από εκατοντάδες είδη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ