Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 7:15

Σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ Φιλοπτώχου Ταμείου Αρχιεπισκοπής και Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Ανανεώθηκε σήμερα το Σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος με σκοπό την στήριξη όσων χρειάζονται λογιστικές, φοροτεχνικές και γενικότερα οικονομικές συμβουλές.

Το σύμφωνο υπεγράφη από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και τον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Κωνσταντίνο Κόλλια, ενώ παρέστη και ο Γενικός Διευθυντής του Φιλοπτώχου Ταμείου της Αρχιεπισκοπής π. Βασίλειος Χαβάτζας.

Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε για αυτήν την συνεργασία και συνεχάρη τους συνεργαζόμενους φορείς για το έργο που επιτελούν.

Το Επιμελητήριο έχει δημιουργήσει μία λίστα με όσα γραφεία προσφέρουν υπηρεσίες στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, ενώ οι ενδιαφερόμενοι απευθύνονται στο φιλόπτωχο ταμείο, όπου τους δίνεται μία κάρτα με την οποία μπορούν να αξιοποιούν τις υπηρεσίες των συμβεβλημένων γραφείων.

Ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου κ. Κόλλιας ενημέρωσε, επίσης, τον Αρχιεπίσκοπο για μία νέα πρωτοβουλία που θα ξεκινήσει άμεσα. Πρόκειται για έναν μαραθώνιο συλλογής παραφαρμακευτικού υλικού το οποίο θα διατεθεί στα κοινωνικά φαρμακεία του Φιλοπτώχου Ταμείου.

ΠΗΓΗ: Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ