Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 | 12:46

Συνάντηση του Ι.Σ.Κ.Ε. με τον Υφυπουργό Εργασίας Α. Πετρόπουλο

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016 και ώρα 10:30 π.μ. πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εργασίας συνάντηση αντιπροσωπείας του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος με τον Υφυπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Αναστάσιο Πετρόπουλο.

Στην αντιπροσωπεία του Δ.Σ. ήταν παρόντες κατόπιν σχετικής συνεννοήσεως με τον Πρόεδρο π. Γεώργιο Κωνσταντίνου, ο Αντιπρόεδρος και εκπρόσωπος στο Τ.Π.Δ.Υ. π. Ευάγγελος Φεγγούλης, και ο Ταμίας π. Μιχαήλ Μετζάκης καθώς και ο π. Γεώργιος Σελλής, πρώην Πρόεδρος του ΙΣΚΕ και πρώην εκπρόσωπος στο Τ.Π.Δ.Υ.

Εν όψει του νέου Ασφαλιστικού νόμου 4387/2016 ο οποίος επιφέρει αλλαγές στα εργασιακά και συνταξιοδοτικά δεδομένα στο σύνολο των ασφαλισμένων της χώρας και κατά συνέπεια των Εφημερίων, κατατέθηκε υπόμνημα στον Υφυπουργό και συζητήθηκαν όσα απορρέουν από το Νομοσχέδιο και επηρεάζουν άμεσα τον τομέα του Ορθοδόξου Εφημεριακού Κλήρου. Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και φάνηκε η θετική πρόθεση εκ μέρους της Κυβερνήσεως να επιλυθούν οι εκκρεμότητες που υπάρχουν έως τώρα στο νομοσχέδιο. Ο ΙΣΚΕ θα δημοσιοποιήσει  σύντομα τα αποτελέσματα του διαλόγου που θα προκύψουν από τις επαφές των Μελών του με τους πολιτειακούς παράγοντες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ