Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 11:24

Συγχαρητήρια του Πατριάρχη Μόσχας για την επανεκλογή του “εθνικού ηγέτη” Πούτιν

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Ο Πατριάρχης Μόσχας συνεχάρη τον Βλαντιμίρ Πούτιν για την επανεκλογή του στην Προεδρία της Ρωσία ενώ τον αποκάλεσε και εθνικό ηγέτη.

“Η άνετη νίκη σας στις εκλογές με ανοιχτή και έντιμη διαδικασία και υψηλό ποσοστό συμμετοχής, αποδεικνύουν το γεγονός ότι οι Ρώσοι διαφόρων εθνικοτήτων, θρησκειών και ομολογιών, σε διαφορετικές κοινωνικές και ηλικιακές ομάδες, ακόμη και σε διαφορετικές πολιτικές απόψεις έχουν ενωθεί γύρω σας”, γράφει ο Πατριάρχης στο συγχαρητήριο μήνυμα του που διαδόθηκε από το Γραφείο Τύπου του.

Σύμφωνα με το Ρώσο προκαθήμενο, τα αποτελέσματα των εκλογών ανθρώπων απέδειξαν ότι οι ελπίδες των Ρώσων αντιστοιχούν στις απόψεις του Πούτιν για το μέλλον της Ρωσίας ως “ειρηνικό, κυρίαρχο κράτος που διασφαλίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες”.

Ο Πατριάρχης Κύριλλος έκλεισε ευχόμενος “Ο Θεός να σας κρατήσει σε καλή σωματική και πνευματική υγεία και να σας δώσει τη δύναμη να πραγματοποιήσετε αυτά που έχετε προγραμματίσει, με την στήριξη του λαού μας. Σε εσάς, εθνικέ ηγέτη, εκ μέρους της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, δηλώνω: χρόνια πολλά και καλά !”

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ