Τρίτη 23 Απριλίου 2024 | 11:06

Στην Ιστιαία ο μητροπολίτης Χαλκίδος για την εορτή της αγ. Μαρίας Μαγδαληνής

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016 το μεσημέρι, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελό του Αρχιμ. Νικόδημο Ευσταθίου επισκέφθηκε τις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως στην περιοχή «Ταξιάρχης» Ηλίων, όπου φιλοξενούνται 105 κορίτσια της Γ΄ Γυμνασίου καί του Λυκείου, με Αρχηγό την κ. Μαγδαληνή Αργυράκη.

Το απόγευμα της ιδίας ημέρας ο Σεβασμιώτατος, πλαισιούμενος από τον Πρωτοσύγκελο π. Νικόδημο και άλλους Ιερείς της Ιεράς μας Μητροπόλεως και ειδικότερα της Αρχιερατικής Περιφερείας Ιστιαίας, χοροστάτησε στον Μεγάλο Εσπερινό του πανηγυρίζοντος Ιερού Ναού Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής της Ιστιαίας, ο οποίος είναι αποτέλεσμα της υπερπεντηκονταετούς διακονίας στην Ιστιαία, του Αρχιερατικού Επιτρόπου και Ιεροκήρυκος Αρχιμ. Ιγνατίου Καπνίση.

Στον Εσπερινό συμμετείχε πολυπληθές εκκλησίασμα, προς το οποίο ο Σεβασμιώτατος κήρυξε και τον θείο λόγο, ενω τους Ύμνους έψαλλαν θαυμασιώτατα Χοροί Ιεροψαλτών εξ Ιστιαίας.

Ο Εσπερινός μεταδόθηκε απευθείας από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος στους 97,7 μεγακύκλους των fm.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ