Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 8:28

“Στέρεψε” το ταμειο της Μητρόπολης Κεφαλληνίας;

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Για δεινή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα οικονομικά της Μητροπόλεως Κεφαλληνίας κάνει λόγο τοπικό ειδησεογραφικό portal.

Όπως δημοσιεύει το e-kefalonia.net «τα ταμειακά διαθέσιμα είναι στο πάτο του …βαρελιού, ενώ όπως δείχνουν τα στοιχεία, τα έξοδα είμαι περισσότερα από τα έσοδα».

Στο ίδιο ρεπορτάζ σημειώνεται πως «ο Τοποτηρητής, Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερμανός, προσπαθεί το τελευταίο διάστημα να βάλει τάξη και να οργανώσει τη Μητρόπολη μας που μάλλον το τελευταίο διάστημα ήταν στον …αυτόματο. Μάλιστα για τα έξοδα της Μητρόπολης έπαιρναν λεφτά από το Ιερατικό Ταμείο (ταμείο των κληρικών και αυτών που έχουν ανάγκη). Πληροφορίες του e-kefalonia.net αναφέρουν μάλιστα ότι κατά την σύγκλιση συνεδρίασης του Ιερατικού Ταμείου της Διοικούσας Επιτροπής έγινε διαμάχη μεταξύ ιερέων υπό τα έκπληκτα βλέμματα του Τοποτηρητή κ. Γερμανού».

Αν όντως ισχύει το ρεπορτάζ του τοπικού Μέσου, τότε η τοποτηρητεία του κ. Γερμανού θα είναι αρκετά δύσκολη αφού όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής τουλάχιστον, ο Αρχιεπίσκοπος δεν προτίθεται να συγκαλέσει έκτακτη Σύνοδο της Ιεραρχίας πριν τον Οκτώβριο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ