Σάββατο 20 Απριλίου 2024 | 14:40

Σκληρή απάντηση Μεσσηνίας σε Πάνο Καμμένο

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Σκληρή απάντηση στον Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, έδωσε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος σχετικά με τις δηλώσεις του υπουργού στην εκπομπή «ΑΥΤΟΨΙΑ» του Τηλεοπτικού Σταθμού ALPHA.

Ο Μητροπολίτου Μεσσηνίας απάντησε λέγοντας πως ο κ. Καμμένος επιβεβαιώνει για μία φορά ακόμα το έλλειμμα σοβαρότητας, λόγων και έργων που τον χαρακτηρίζουν.

Όπως τόνισε ο κ. Χρυσόστομος, μοναδικό και αποκλειστικό κριτήριο του ενδιαφέροντος και των ενεργειών του είναι το καλό, η πρόοδος και η ευημερία του ποιμνίου του και της τοπικής κοινωνίας, ενώ θύμισε στον κύριο Υπουργό τη λαϊκή ρήση «τα στερνά τιμούν τα πρώτα».

Θυμίζουμε ότι σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ, ο Πάνος Καμμένος έκανε ειδική αναφορά στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας λέγοντας ότι του επιτίθεται συνεχώς διότι τα τετράδια με τα ρουσφέτια που του έστελνε ο ίδιος δεν τα ικανοποιεί.

Σε διευκρίνιση που ζήτησε ο Αντώνης Σρόιτερ για το αν ο Μητροπολίτης έστελνε τετράδια με ρουσφέτια, ο Πάνος Καμμένος είπε ότι έστελνε ολόκληρα τετράδια και επίσης είπε ότι οι άλλοι το κατάλαβαν, αλλά ο Μητροπολίτης αποφάσισε ότι θα επιτεθεί στον Υπουργό Άμυνας γιατί θέλει να έχει 3 στρατόπεδα και ένα βιβλίο ρουσφέτι, αυτό όπως είπε ο Υπουργός δε γίνεται.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ