Σάββατο 20 Απριλίου 2024 | 15:14

Σεμινάριο για τους πνευματικούς της Ι.Μ. Δημητριάδος

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Στα πλαίσια της διαρκούς μερίμνης για τον καταρτισμό των Πνευματικών και των υποψηφίων Πνευματικών της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, θα πραγματοποιηθεί Διήμερο Σεμινάριο Πνευματικών, 11 και 13/2, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας.

Την πρώτη ημέρα (11/2) θα ομιλήσουν:

Α. Ο Πρωτ. Νικόλαος Δουληγέρης, Εφημέριος Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αχαρνών, με θέμα: «Η Πνευματική καθοδήγηση σχετικά με τον έρωτα και την σεξουαλικότητα»

Β. Ο Πρωτ. Βασίλειος Θερμός, Ψυχίατρος παιδιών και εφήβων, Καθηγητής της Ανωτάτης Εκκλ/κής Ακαδημίας Αθηνών, με θέμα: «Πόσο καλά γνωρίζουμε τον εξομολογούμενο; Η σημασία του ιστορικού»

Την δεύτερη ημέρα (13/2) θα ομιλήσουν:

Α. Ο Αρχιμ. Αθανάσιος Παραβάντσος, Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπ0όλεως Δημητριάδος, με θέμα: «Τί είναι ο εαυτός και ποια η σημασία του στην Πνευματική καθοδήγηση»

Β. Ο κ. Γεώργιος Κίσσας, Θεολόγος – Ψυχολόγος, Συστηματικός Ψυχοθεραπευτής, με θέμα: «Η δυναμική των οικογενειακών σχέσεων και η ασυνείδητη πλευρά τους»

Θα ακολουθεί συζήτηση επί των εισηγήσεων και η σύνοψη των συμπερασμάτων από τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ