Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 | 9:07

ΡΕΘΥΜΝΗΣ: Η επόμενη μέρα μετά την πανδημία να μας βρει ενωμένους

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Τη σημασία να δούμε πέρα από την δύσκολη κατάσταση που ζούμε και να επικεντρώσουμε την προσοχή μας στην επόμενη μέρα επισήμανε ο μητροπολίτης Ρεθύμνης Ευγένιος σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό TEAM FM του Ρεθύμνου.

Ο κ. Ευγένιος τόνισε την ανάγκη το τέλος αυτής της πανδημίας να μας βρει ενωμένους ενώ δεν παρέλειψε να στηλιτεύσει όσους αυτό το διάστημα επιδίδονται σε θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την πανδημία οι οποίες δεν βοηθούν.

Ο μητροπολίτης Ρεθύμνης σχολίασε επίσης και τις υποτιθέμενες συμβουλές από το Άγιο Όρος που κυκλοφόρησαν ευρέως τις τελευταίες μέρες και τις οποίες πολλοί έσπευσαν να ακολουθήσουν δηλώνοντας τη λύπη του καθώς “τέτοια πράγματα τα δεχόμαστε αμέσως ενώ στις επίσημες συνοδικές ανακοινώσεις της Εκκλησίας δυσανασχετούμε”.

Ο κ. Ευγένιος ρωτήθηκε, ακόμα, και για το φιλανθρωπικό έργο της μητρόπολης Ρεθύμνης η οποία αυτό το διάστημα έχει φροντίσει να στεγάσει τους αστέγους της περιοχής σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών για την πρόληψη της μετάδοσης του κορονοϊού.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη του μητροπολίτη Ρεθύμνης:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ