Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 | 9:20

«Πρόσκληση στην Πρόληψη» μια πρότυπη δράση που αφυπνίζει

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Με ιδιαίτερη επιτυχία συνεχίζεται η συνεργασία της δράσης «Πρόσκληση στην Πρόληψη» σε ενορίες της Αττικής όπου απλοί πολίτες έχουν την ευκαιρία να κάνουν σειρά σημαντικών προληπτικών εξετάσεων.

Αυτή τη φορά ήταν σειρά του Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας Δάφνης όπου πενήντα ενορίτες διαφόρων ηλικιών μπόρεσαν να ενημερωθούν για την αξία της πρόληψης αλλά και να δουν στην πράξη σε τι επίπεδο βρίσκεται η υγεία τους.

Την δράση συντόνισε η κα. Τιτή Ντολαπτσή η οποία σε συνεργασία με τον προϊστάμενο του ναού, αρχιμανδρίτη Μάξιμο Μητράρα επικοινώνησε με όλους τους πολίτες που προσήλθαν στο πνευματικό έντρο του ναού στο οποίο είχσε στηθεί μια μικρή κλινική.

«Ευχαριστώ πολύ όλους τους φίλους που με τίμησαν με την παρουσία τους , όλους όσους μας εμπιστεύθηκαν, τις εξαιρετικές κυρίες του ναού που μας βοήθησαν ακούραστα , και τους γιατρούς και νοσηλευτές που με χαμόγελο και θετική διάθεση έβγαλαν εις πέρας και αυτή τη δράση» σημείωσε η κα Ντολαπτσή η οποία προωθεί συστηματικά την συγκεκριμένη δράση η οποία έχει ήδη αποφέρει σημαντικά αποτελέσματα βοηθώντας ανθρώπους να εντοπίσουν σοβαρές παθήσεις από τις οποίες αγνοούσαν πως έπασχαν.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ