Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 15:18

Πρόγραμμα για την επιμόρφωση των κληρικών της από την μητρόπολη Αργολίδος

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία ένας κύκλος εκπαιδευτικού προγράμματος στην Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος, για την επιμόρφωση των κληρικών της Μητροπόλεως με θέμα η Ποιμαντική προσέγγιση του παιδιού και του εφήβου στη σύγχρονη πραγματικότητα.

Ένα πρόγραμμα που γίνεται με την συνεργασία του Ιδρύματος ποιμαντικής επιμορφώσεως της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Μητροπόλεως Αργολίδος.

Την έναρξη του επιμορφωτικού προγράμματος ευλόγησε σήμερα το πρωί ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος. Εισηγητής ήταν ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Αδαμάντιος Αυγουστίδης, Ψυχίατρος, καθηγητής Θεολογικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού επί τη ενάρξει του επιμορφωτικού προγράμματος. Κατόπιν ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε τον εισηγητή του Προγράμματος, Πρωτοπρεσβύτερο π. Αδαμάντιο Αυγουστίδη και τους συμμετέχοντες Ιερείς.

Ακολούθως, ο π Αδαμάντιος Αυγουστίδης εξέφρασε ευχαριστίες προς τον οικείο Μητροπολίτη και τον συνεχάρη διά την πρωτοβουλία, η οποία αποτελεί έμπρακτο μέριμνα εις την ενάσκηση της ποιμαντικής διακονίας και ιδιαιτέρως των νέων.

Ο π. Αδαμάντιος αφού ανέφερε τους στόχους του προγράμματος αλλά και την αναγκαιότητα οι Ιερείς να επιμορφώνονται για να ακολουθούν την σύγχρονη εποχή που ζούμε. Κατόπιν ο πατέρας Αδαμάντιος ανέπτυξε το θέμα της παρουσίασης του: Το παιδί και γονεϊκή συντροφική σχέση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ