Σάββατο 20 Απριλίου 2024 | 12:40

Προσκύνημα του «Συλλόγου των Φίλων του Αγίου Όρους» στον Άθωνα

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το προσκύνημα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ιστορικού «Συλλόγου των Φίλων του Αγίου Όρους» (Φ.Α.Ο.), στο Περιβόλι της Παναγιάς. Το νέο Δ.Σ. επισκέφθηκε την Ιερά Επιστασία προκειμένου να ευχηθεί για την ανάληψη των καθηκόντων της. Τους υποδέχθηκαν ο Πρωτεπιστάτης Ιερομόναχος Γέρων Στέφανος Χιλανδαρινός, ο Γέρων Νικόδημος Αγιοπαυλίτης και ο Αρχιγραμματέας Γέρων Κοσμάς Σιμωνοπετρίτης. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Διοικητής του Αγίου Όρους κ. Αρίστος Κασμίρογλου. Η συνάντηση χαρακτηρίστηκε από την ανταλλαγή απόψεων και το Δ.Σ. του Φ.Α.Ο. έλαβε την ευλογία για την άμεση έναρξη των δραστηριοτήτων του.

Επίσης, το νέο Δ.Σ. του Φ.Α.Ο. συνάντησε και έλαβε την ευλογία κατά χρονική σειρά των καθηγουμένων της Ι.Μ. Ξενοφώντος π. Αλεξίου, της Ι.Μ. Παντοκράτορος π. Γαβριήλ και της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου π. Εφραίμ.

Το νέο ΔΣ του ΦΑΟ αποτελείται από τον γνωστό επιχειρηματία Γεράσιμο Φωκά (Πρόεδρο), τον διατελέσαντα Αντιπρόεδρο του Ιδρύματος Ωνάση Ιωάννη Ιωάννιδη (Αντιπρόεδρο), το ιδρυτικό μέλος του συλλόγου και φιλόλογο Βασίλειο Κλέντο (Γραμματέα), τον ιατρό Ταξιάρχη Καράμπελα (Ταμία), το Επ. Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής Αθηνών Ιωάννη Παναγιωτόπουλο (Ειδικό Γραμματέα), και τους εγκρίτους δικηγόρους Αθηνών Ευάγγελο Κατσίκη και Ιωάννη Κουρνίωτη (μέλη).

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ