Σάββατο 20 Απριλίου 2024 | 4:39

Προσκυνηματική εκδρομή με τον ποιμενάρχη τους πραγματοποίησαν τα στελέχη των κατασκηνώσεων της μητρόπολης Ξάνθης

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Στο πανηγυρικό κλίμα των εορτών του Αυγούστου, το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης και Περιθεωρίου, την Τρίτη 18 Αυγούστου 2015, οργάνωσε, μονοήμερη, μετακατασκηνωτική, προσκυνηματική εκδρομή στελεχών των τεσσάρων κατασκηνωτικών περιόδων αγοριών και κοριτσιών.

Τους εκδρομείς συνόδευσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων. Οι αρχηγοί, τα στελέχη και οι εθελόντριες ξανά αντάμωσαν 15 περίπου ημέρες μετά, σε μια μονοήμερη εκδρομή.

Πρώτος σταθμός της εκδρομής το Ιερό Ησυχαστήριο του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκεται ο τάφος του Αγίου Παϊσίου.

Επόμενος Σταθμός η Ιερά Βασιλική Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας όπου οι εκδρομείς είχαν την ευκαιρία να πάρουν την ευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μιλήτου κ. Αποστόλου και να ξεναγηθούν από τον ίδιο στους χώρους της Ιεράς Μονής.

Στη συνέχεια, η εκδρομή περιελάμβανε επίσκεψη στο Ιερό Ησυχαστήριο Γεννήσεως της Θεοτόκου Πανοράματος όπου οι προσκυνητές φιλοξενήθηκαν αβραμιαία και κατέλυσαν, απολαμβάνοντας την εμπειρία της μοναστηριακής τράπεζας.

Το προσκύνημα ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στην Ιερα Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πανοράματος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ