Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 | 12:19

Περιστερίου: “Το σήμερα είναι δικό μας, το αύριο είναι του Θεού”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

ORTHODOXIA.INFO | Δημήτρης Μανώλαρος Υπό την σκιά της εξάπλωσης του νέου κορονοϊού, και με φανερά επηρεασμένη την προσέλευση του κόσμου, εορτάστηκε η μνήμη της Αγίας Αναστασίας Πατρικίας στον ομώνυμο ναό στο Περιστέρι.

Της αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης ο οποίος συνέστησε την προσοχή των πιστών λέγοντας ότι “πρέπει να προστατεύσουμε όχι μόνο τους εαυτούς μας αλλά και τον πλησίον μας”.

Πρόσθεσε ότι “ως ιερείς, οφείλουμε να υπακούσουμε στην όποια απόφαση λάβει η Ιερά Συνόδος και να ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες της Πολιτείας”.

Ο κ. Κλήμης υπενθύμισε ότι “Αυτές τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε, έχουμε ως πνευματικό όπλο την προσευχή. Τίποτα δεν είναι αυτονόητο και δεδομένο. Το σήμερα είναι δικό μας, το αύριο είναι του Θεού. Ας ζήσουμε το τώρα και ας αφήσουμε το αύριο να μας το χαρίσει ο Θεός.”

Στο τέλος της Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε δέηση υπέρ υγείας και κατά του μολυσματικού ιού Covid-19 που πλήττει την παγκόσμια κοινότητα και την χώρα μας.

To απόγευμα στις 5:30 η λιτάνευση της εικόνας και εν συνεχεία ο κατανυκτικός εσπερινός.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ