Τρίτη 16 Απριλίου 2024 | 9:04

Περιστερίου: “Να καλλιεργήσουμε το γεώργιο της ψυχής μας”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

ORTHODOXIA.INFO | Σπύρος Παπαγεωργίου Με το μήνυμα της αγάπης προς τον πλησίον, της πρώτης εντολής του Κυρίου προς τους μαθητές τους μετά την Ανάσταση, κάλεσε ο Μητροπολίτης Περιστερίου Κλήμης το πιστούς σε μια πνευματική υπέρβαση.

Από τον πανηγυρίζοντα ναό του Αγίου Γεωργίου Νέας Ζωής ο κ. Κλήμης είπε πως “αν θέλουμε να είμαστε παιδιά της Αναστάσεως και της Εκκλησίας του Χριστού δεν έχουμε άλλον δρόμο παρά να αγαπάμε αλλήλους, να συγχωρούμε και να αποδεχόμαστε τον διπλανό μας”.

Κάλεσε δε το ποίμνιο της Μητροπόλεως πως “οφείλουμε ως χριστιανοί να καλλιεργήσουμε το γεώργιο της ψυχής και να μιμηθούμε τον άγιο μεγαλομάρτυρα Γεώργιο, που έγινε Τροπαιοφόρος της αγάπης του Χριστού και κέρδισε την αιώνια ζωή”.

Ο Μητροπολίτης Περιστερίου επαίνεσε τους εφημερίους του ναού π. Θεόδωρο Σχοινά, π. Αστέριο Ριμπάκη και τους συνεργάτες τους για την ευταξία του περικαλλούς ναού αλλά και τον Πρωτοψάλτη Βαλάντη Σαραφείδη που μαζί με κλιμάκιο της χορωδίας “Βυζαντινοί Ψαλμωδοί” έψαλαν κατά την πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ