Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 | 13:00

Περιστερίου: “Με την πίστη μας θα προσπεράσουμε και αυτές τις δοκιμασίες”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

ORTHODOXIA.INFO | Δημήτρης Μανώλαρος Να κρατήσουν ψηλά τις εικόνες και το θρησκευτικό φρόνημα ενάντια στις προκλήσεις των ημερών, κάλεσε τους πιστούς ο μητροπολίτης Περιστερίου.

“Να κρατήσουμε ψηλά τις ιερές εικόνες. Αυτές τις ημέρες, μας πολεμάει ένας ιός και ταυτόχρονα το μυαλό μας βρίσκεται σε εκείνους που φυλάττουν τα σύνορά μας από την εξ’ Ανατολών απειλή”.

Ο κ. Κλήμης που προεξήρχε της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας για την Κυριακή της Ορθοδοξίας στον καθεδρικό ναό των Ταξιαρχών Περιστερίου, τόνισε ότι” αγωνιζόμαστε κάθε μέρα για να σώσουμε τις ψυχές μας. Αν πιστεύουμε πραγματικά στον Χριστό, καμία φθορά δεν πρόκειται να μας γονατίσει, θα προσπεράσουμε και αυτές τις δοκιμασίες”.

Ο Μητροπολίτης Περιστερίου αναφερόμενος στην σημερινή εορτή είπε πως “Σήμερα που γιορτάζουμε την Κυριακή της Ορθοδοξίας, γιορτάζουμε τη θεϊκή παρουσία στη ζωή της Εκκλησίας, στη ζωή κάθε πιστού ορθοδόξου. Αυτή την ορθόδοξη πίστη μας ας την κρατήσουμε ως ανεκτίμητο πνευματικό θησαυρό για να ζούμε την γλυκύτητα της παρουσίας του Κυρίου στη ζωή μας”.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ