Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 | 6:25

Περιστερίου: “Δημιουργήστε προσωπικότητα και όχι προσωπείο»

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

ORTHODOXIA.INFO | Σπύρος Παπαγεωργίου Κάλεσμα στους μαθητές και τις μαθήτριες των Κοινωνικών Φροντιστηρίων της Μητροπόλεως Περιστερίου να διαμορφώσουν προσωπικότητα και να αποτελέσουν χρήσιμοι άνθρωποι στην κοινωνίας, έκανε ο μητροπολίτης Κλήμης.

Στην αποψινή εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας ο κ. Κλήμης είπε «Να μάθετε παιδιά μου να δημιουργήσετε προσωπικότητα και όχι προσωπείο!. Να γίνετε χρήσιμοι άνθρωποι στην Κοινωνία η οποία περνά από μεγάλη πνευματική κρίση» τόνισε.

Κατόπιν ο μητροπολίτης Περιστερίου ευχαρίστησε τους 39 εθελοντές καθηγητές και συνεργάτες για το θεάρεστο έργο το οποίο επιτελούν και τέλος επαίνεσε και συνεχάρη τον Υπεύθυνο των Κοινωνικών Φροντιστηρίων της Μητροπόλεως Πρωτ. Αλέξανδρο Ζαρίκο για την εύρυθμη λειτουργία του εν λόγω Κοινωνικού Φροντιστήριου του Μητροπολιτικού ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Περιστερίου.

Ο μητροπολίτης χαμογελαστός και ευδιάθετος συνομίλησε με τα 92 παιδιά και τους γονείς οι οποίοι ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο για το ενδιαφέρον, την πρόνοια και την αγωνία την οποία δεικνύει για εκείνους και για τη νεολαία της πόλης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ