Τρίτη 16 Απριλίου 2024 | 14:35

Περιστερίου: “Γίνετε πρότυπα ήθους, αποκτήστε υγιή παιδεία”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

ORTHODOXIA.INFO | Σπύρος Παπαγεωργίου Κοντά στην μαθητιώσα νεολαία της περιφερείας του βρέθηκε σήμερα ο μητροπολίτης Περιστερίου Κλήμης όπου τέλεσε τον αγιασμό σε σχολικά ιδρύματα με την ευκαιρία της νέας σχολικής περιόδου.

Ο κ. Κλήμης συνομίλησε με τους καθηγητές και τους μαθητές, με τους μικρούς να καλωσορίζουν  μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και εγκάρδια τον νέο ποιμενάρχη τους, που έγινε μαζί τους παιδί για λίγο.

Ο μητροπολίτης Περιστερίου όπως και στο μήνυμα που εξέδωσε προς όλους τους μαθητές, τόνισε ὀτι: “Ἡ μόρφωση καί ἡ ἀγωγή μεταδίδεται πρωτίστως μέσα ἀπό τήν προσωπική ἐπικοινωνία καί σχέση τοῦ μαθητῆ καί τοῦ καθηγητῆ. Εἶναι μετάδοση πείρας καί ἔχει χαρακτῆρα προσωπικό” και ζήτησε από τους μαθητές και καθηγητές να καλλιεργήσουν αυτή τη σχέση ώστε να γίνουν πρότυπα ήθους και να αποκτήσουν υγιή παιδεία που θα συμβάλλει στην ανάπτυξη του χαρακτήρα τους.

Τέλος, ευχήθηκε τόσο στους μαθητές όσο και στους καθηγητές και δασκάλους υγεία και κατά Θεόν προκοπή και υποσχέθηκε ότι ως νέος ποιμενάρχης θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια για πνευματική πρόοδο, ώστε οι μαθητές του Περιστερίου να αποτελούν πρότυπο για όλη την μαθητιώσα νεολαία.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ