Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 | 1:30

Παρουσιάση βιβλίου για τον μακαριστό Μητροπολίτη Νικόδημο Γραικό

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

H Ειδική Συνοδική Επιτροπή Ειδικών Ποιμαντικών Θεμάτων και Καταστάσεων, με την συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, διοργανώνει την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 18.00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος στο ισόγειο του Συνοδικού Μεγάρου (Ιασίου 1, Αθήνα) Εκδήλωση Παρουσίασης του βιβλίου του Αρχιμανδρίτου Ιωάννη Καραμούζη, Συνεργάτου της Συνοδικής Επιτροπής Διορθοδόξων και Διαχριστιανικών Σχέσεων και Ιεροκήρυκος της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, με τίτλο: «Μητροπολίτης πρ. Θηβών και Λεβαδείας Νικόδημος Γραικός, Μια ζωή βγαλμένη απ’ το Γεροντικό».

Το πόνημα του Αρχιμανδρίτη Ιωάννου Καραμούζη διερευνά τη διαδρομή του Μακαριστού Μητροπολίτου από την παιδική του ηλικία, τα χρόνια σπουδής, την πορεία του προς την ιερωσύνη και την αρχιερατική του διακονία στη Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας.

Η έκδοση κυκλοφορεί χάρη στην εμπνευσμένη απόφαση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα, Προέδρου της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Ειδικών Ποιμαντικών Θεμάτων και Καταστάσεων να αναλάβει την έκδοση.

Για το βιβλίο θα ομιλήσουν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, ο κ. Ιωάννης Τσούρας, Διευθυντής του Ιδιαιτέρου Γραφείου του Μακαριωτάτου, ο κ. Αλέξανδρος Κατσιάρας, Γενικός Διευθυντής της Ε.Μ.Υ.Ε.Ε., η Οσιολογιωτάτη μοναχή Ευπραξία, Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Βαγίων Θηβών και ο συγγραφέας.

Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να αναζητήσουν το βιβλίο στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου (Αγίου Γεωργίου 5, 134 51 Καματερό, τηλ. 210 2388398).

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ