Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 15:32

Παραποίηση δηλώσεων επικαλείται τωρα η κα. Σ. Αναγνωστοπούλου – Νέα επίθεση από την Αρχιεπισκοπή

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

«Παραποίηση δηλώσεων» επικαλέστηκε η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας κα. Σία Αναγνωστοπούλου, που μέσω της πρωϊνής εκπομπής του MEGA επεχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Λίγη ώρα αργότερα, μέσω του ΒΗΜΑFM ο εκπρόσωπος τύπου του Αρχιεπισκόπου, κ. Χάρης Κονιδάρης εξαπέλυε νέα επίθεση στην υπουργό κατηγορώντας την εμμέσως πλην σαφώς πως «ρίχνει την μπάλα στην εξέδρα» ανοίγοντας ένα θέμα χωρίς λόγο τη στιγμή που άλλα πολύ μεγαλύτερα αναζητούν λύσεις.

«Ότι έχω δηλώσει ήταν απάντηση σε ακροατή του Ρ/Σ Κόκκινο» είπε από το Στρασβούργο όπου βρίσκεται η υπουργός στους δημοσιογράφους Καμπουράκη και Οικονομέα λέγοντας χαρακτηριστικά «Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο ας γίνει ότι θέλει».

«Δεν καταλαβαίνω όλη αυτήν την αναστάτωση. Διαμαρτυρία ακροατή ήτανε για τον τρόπο απαλλαγής, εγώ σε αυτό απάντησα» υποστήριξε η κα. Αναγνωστοπούλου που επανέλαβε τα περί παραποίησης των δηλώσεων της.

Παρά την προσπάθεια των δημοσιογράφων να προκαλέσουν μια πιο σαφή απάντηση από την υπουργό εκείνη υποστήριξε «Ότι είναι να κάνουμε θα το κάνουμε. Αυτή τη στιγμή το υπουργείο έχει προβλήματα για τα οποία ο υπουργός τρέχει και δεν φτάνει».

Η Αρχιεπισκοπή δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ασάφεια στον λόγο της υπουργού που τελικά δεν έδωσε απάντηση για το αν υπάρχει πρόβλεψη για αλλαγές στο θέμα της απαλλαγής από το μάθημα των θρησκευτικών, κάνοντας λόγο για ακατανόητη στάση. «Φαντάζει λίγο ακατανόητο να δηλώνεις κάτι και μετά όταν αντιμετωπίζεις την αντίδραση αυτού κατά του οποίου το δηλώνεις, να κινήσαι σε μια λογική του τύπου παραποιήθηκε οτι ειπα…» υποστήριξε ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου.

Μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM ο κ. Κονιδάρης υπενθύμισε οτι υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση του Αρχιεπισκόπου με τον νέο υπουργό «ας αναμένουμε και ας είμαστε πιο προσεκτικοί και αυτό αφορά ως επί το πλείστον την ίδια την αναπληρώτρια υπουργό η οποία έσπευσε να κάνει τις συγκεκριμένες δηλώσεις πριν καν ο αρμόδιος υπουργός πραγματοποιήσει την επίσκεψη του στον Αρχιεπίσκοπο».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ