Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 | 23:57

Παρέμβαση Αρχιεπισκόπου υπέρ υποψηφίων – Πλήρης επιβεβαίωση του orthodoxia.info

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Τέλος στην παραφιλολογία των τελευταίων μηνών γύρω από τις εκλογές για την ανάδειξη νέων μητροπολιτών Σταγών και φιλίππων δίνει ο Αρχιεπίσκοπος, δηλώνοντας δημόσια εμμέσως πλην σαφώς τη στήριξη του σε συγκεκριμένους υποψήφιους.

«Τόσο ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Θεόκλητος Λαμπρινάκος, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, όσο και ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Δαμασκηνός Κιαμέτης, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού, αποτελούν πρόσωπα κατάλληλα για τη διαποίμανση των Ιερών Μητροπόλεων Σταγών και Μετεώρων και Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου αντιστοίχως. Προσωπικά, οι υποψηφιότητές τους με βρίσκουν σύμφωνο» δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος.

Αν και ο ίδιος σεβόμενος την μυστικότητα της διαδικασίας δεν αναφέρει αν ο ίδιος θα τους ψηφίσει, ο τρόπος με τον οποίο διατυπώνει την δήλωση του δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας.

Το orthodoxia.info με εκτενές ρεπορτάζ είχε παρουσιάσει όλο το παρασκήνιο και τις ζυμώσεις στις τάξεις των ιεραρχών, ρεπορτάζ το οποίο η δήλωση του Αρχιεπισκόπου αν μη τι άλλο επιβεβαιώνει πανηγυρικά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ