Σάββατο 20 Απριλίου 2024 | 1:19

Πήρε εξιτήριο ο Μητροπολίτης πρώην Τρίκκης Αλέξιος

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, ο Μητροπολίτης πρώην Τρίκκης Αλέξιος πήρε εξιτήριο σήμερα το μεσημέρι.

Ο κ. Αλέξιος νοσηλευόταν από την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017 με αναπνευστικά προβλήματα, ενώ οι γιατροί προχώρησαν σε επέμβαση και στο πόδι του. H υγεία του με το καιρό βελτιώθηκε σημαντικά και σήμερα οι ιατροί έδωσαν το πράσινο φως για να αποχωρήσει από το νοσοκομείο.

Να σημειώσουμε ότι όλοι στο νοσοκομείο Τρικάλων έδειξαν μεγάλη αγάπη και φροντίδα στον για χρόνια Ποιμενάρχη και ιδιαίτερα αγαπητό Γέροντα Αλέξιο.,ενώ όλες αυτές τις μέρες στο πλάι του ήταν ο Μητροπολίτης Τρίκκης κ. Χρυσόστομος, ο Πρωτοσύγκελος Αρχιμανδρίτης Αλέξιος, ενώ τον συνόδευαν οι ευχές κλήρου και λαού.

Πλέον η φροντίδα έχει να κάνει με θεραπείες για την αποκατάσταση του ποδιού.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Νοσοκομείου:

Το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων με μεγάλη χαρά ανακοινώνει ότι ο πρώην Μητροπολίτης Τρίκκης Αλέξιος, που νοσηλευόταν από την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017, πήρε εξιτήριο σήμερα με την υγεία του πλήρως αποκατεστημένη. Οι γιατροί του συνέστησαν ξεκούραση και προσοχή, όσο βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.

Η Διοίκηση του Γ.Ν.Τρικάλων, μαζί με τις καλύτερες ευχές για τον Σεβασμιώτατο, συγχαίρει και ευχαριστεί θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που βρισκόταν συνεχώς κοντά του και συντέλεσε στην ταχεία αποκατάσταση της υγείας του.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί τους:
• Δ. Πλατογιάννη, Συντονιστή Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής και Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας
• Θ. Παραφόρου, Συντονίστρια Διευθύντρια Εντατικολογίας
• Σ. Τσουρβάκα, Διευθυντή Ορθοπεδικής
• Σ. Ντούβλη, Υπεύθυνη Διευθύντρια του Αναισθησιολογικού Τμήματος και Ιατρείου Πόνου
• Π. Φούντα, Διευθύντρια Νεφρολογίας.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ