Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 | 6:57

Πέτσας: Φέτος Πάσχα στο σπίτι – Δεν θα πάμε σε χωριά και εκκλησίες

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Μεταξύ άλλων ο κ.Πέτσας τόνισε πως «Φέτος δεν θα κάνουμε Πάσχα στα χωριά και στις Εκκλησίες, ούτε θα σουβλίσουμε το παραδοσιακό αρνί στις αυλές. Φέτος θα κάτσουμε σπίτι. Έχουμε χρόνια να γιορτάσουμε», είπε κατα την ενημερώση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Στη συνέχεια και απαντώντας σε ερωτήσεις ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε «Φέτος το Πάσχα είναι αλλιώς .Δεν είναι όπως τις προηγούμενες χρονιές. Η Ιερά Σύνοδος είναι σε επικοινωνία με την κυβέρνηση. Εξετάζουμε να γίνουν οι λειτουργίες κεκλεισμένων των θυρών».

«Ζούμε μια ιστορική στιγμή», τόνισε ο ίδιος και σημείωσε ότι «φέτος δεν θα ψήσουμε το Πάσχα στο χωριό. Θα το γιορτάσουμε σπίτι. Έχουμε χρόνια να γιορτάσουμε» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ.Πέτσας αναφέρθηκε και στα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό και υποστήριξε πως «δεν εξετάζουμε περισσότερα περιοριστικά μέτρα. Είναι ήδη συγκινητική η τήρησή τους από την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών. Οι παραβάτες θα συνεχίσουν να εντοπίζονται».

Απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με ενδεχόμενη μείωση των μισθών στο Δημόσιο, ο κ.Πέτσας ξεκαθάρισε πως «Δεν εξετάζεται αυτή τη στιγμή ενδεχόμενο περικοπής μισθών στο Δημόσιο».

Πηγή: skai.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ