Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 | 3:10

Ο Πρωθυπουργός στην Κάλυμνο για τα Θεοφάνεια – Λίστα με τα έξοδα που θα γίνουν

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την υποδοχή του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Κάλυμνο, αύριο Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018, προκειμένου να τιμήσει με την παρουσία του, τις εκδηλώσεις για τα Θεοφάνεια.

Από το πρωί ελλιμενίζονται στο λιμάνι της Καλύμνου η Κ/Φ «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ» του Πολεμικού Ναυτικού και το νεότευκτο Περιπολικό Ανοιχτής Θαλάσσης (ΠΑΘ) 090 «ΓΑΥΔΟΣ» του Λιμενικού.

Στο νησί και ιδιαίτερα στον χώρο γύρω από την εξέδρα όπου θα τελεστεί ο αγιασμός των υδάτων, έχουν ληφθεί μέτρα ασφαλείας. Στο μόλο (κορδόνι) απ’ όπου θα γίνει η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού, έχει τοποθετηθεί η εξέδρα, ενώ ο θαλάσσιος χώρος μεταξύ κορδονιού και Επαρχείου έχει εκκενωθεί από τα πάσης φύσεως σκάφη.

Ακόμα και η Μητρόπολη Λέρου, Καλυμνου & Αστυπαλαίας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει όσους θέλουν να βουτήξουν στη θάλασσα για το Σταυρό, να προσέρχονται στο Λιμεναρχείο Καλύμνου και να δηλώνουν τη πρόθεση τους.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα “Νησιωτική Διαδρομή – Κάλυμνος” έδωσε στην δημοσιότητα σχετικό πίνακα με τον προϋπολογισμό εξόδων για την φιλοξενία του Πρωθυπουργού και της συνοδείας του.

Στο τέλος των εορταστικών εκδηλώσεων θα γίνει η ανακήρυξη του Πρωθυπουργού σε επίτιμο δημότη Δήμου Καλυμνίων.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ