Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 | 19:24

Ο Μητροπολίτης Καμερούν στο ναό του Τιμίου Προδρόμου στο Άργος

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Ο Μητροπολίτης Καμερούν Γρηγόριος βρέθηκε την Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 στην πόλη του Άργους. Ο Μητροπολίτης επισκέφτηκε τον ιστορικό ναό του Τιμίου Προδρόμου και μίλησε με θέμα την Ιεραποστολή στο Καμερούν. Η ομιλία του Μητροπολίτη έγινε στα πλαίσια της ολιγοήμερης φιλοξενίας της Ιερής εικόνας της Παναγία η Φοβερά Προστασία ” από το Άγιο Όρος.

Ο ιστορικός Ναός του Τιμίου Προδρόμου Άργους υποδέχθηκε την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Φοβεράς Προστασίας από την Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018. Η υποδοχή της Ιεράς εικόνας από την Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου του Αγίου Όρους πραγματοποιήθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο.

Η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Φοβεράς θα παραμείνει στον Ιερό ναό του προδρόμου έως 6 Ιουνίου 2018. Η θαυματουργή εικόνα της Θεοτόκου ήταν το μόνο αντικείμενο που σώθηκε από μια φοβερή πυρκαγιά, η οποία κατέστρεψε ολόκληρο, ένα μετόχι της Μονής Κουτλουμουσίου στην Κρήτη. Μεταφέρθηκε έκτοτε λοιπόν στον Άθωνα, όπου εξακολουθεί να επιτελή πολλά θαύματα, όπως λένε οι πατέρες της Μονής και αρκετοί προσκυνητές.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ