Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 | 15:57

Ο μητροπολίτης Ιλίου στον εσπερινό για την εορτή της Αγ. Ειρήνης στο Γαλάτσι

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

«Η Αγία Ειρήνη μετέφερε στον κόσμο την καταλλαγή και την Ανάσταση όπως η ίδια τα βίωσε στη ζωή της», ανέφερε από τον ναό της Αγίας Ειρήνης Γαλατσίου ο Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας ο οποίος χοροστάτησε στον πανηγυρικό εσπερινό.

Πλήθος πιστών περικύκλωσαν τον ναό στο Γαλάτσι για να τιμήσουν την μνήμη της Αγίας Ειρήνης και να ανάψουν ένα κερί για την υγεία των δικών τους ανθρώπων.

Στον εσπερινό παρέστη συμπροσευχόμενος ο Μητροπολίτης Βελεστίνου κ. Δαμασκηνός καθώς και πολλοί ιερείς της Αρχιεπισκοπής που έδωσαν το παρών στις λατρευτικές εκδηλώσεις του ναού.

Ο προϊστάμενος της ενορίας, Αρχιμανδρίτης Τίτος Γαρεφαλάκης, ευχαρίστησε θερμά τόσο τον Μητροπολίτη Ιλίου όσο και τον Πρωτοσύγκελο της Αρχιεπισκοπής Συμεών Βολιώτη, για την παρουσία τους ενώ αναφέρθηκε στην δικαιολογημένη απουσία του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον κ. Αθηναγόρα.

Το πρωί θα τελεστεί συλλείτουργο από τους δύο Μητροπολίτες, Ιλίου και Βελεστίνου, ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ιερά λιτάνευση της εικόνας της Αγίας Ειρήνης σε δρόμους της ενορίας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ